Ångerrätt, Bytesrätt: 

Du har möjlighet att returnera oanvänd vara inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i originalskick. Du står själv för returkostnaden. Fraktkostnad och eventuella kostnader för efterkrav,etc återbetalas ej.

Ångerrätten gäller ej om eventuell försegling brutits. Ångerrätten gäller ej heller på tillklippta måttbeställda tyger/vaxdukar samt varor som är att betrakta som livsmedel. Om ni hämtar varorna i vår butik gäller inte distanshandelslagen och därmed heller inte 14 dagars ångerrätt utan 7 dagars öppet köp efter orderdatum. 

Skador

Vid mottagandet bör försändelsen besiktigas innan fraktsedeln undertecknas. 

Om det föreligger transportskada ska det antecknas på både chauffören och mottagarens kopia av fraktsedeln, eventuella inre skador i försändelsen anmäls snarast på order@hemtrevnad.se.


Vid retur av en produkt 

Vid retur av en produkt skickar du ett mail till oss med orsak till returen och märker mailet med aktuellt ordernummer. Därefter kontaktar vi dig för vidare instruktioner. När vi har erhållit produkten och har konstaterat att den är oskadd och oanvänd återbetalar vi beloppet. Vid byten står kunden för transportkostnaden tur och retur. Varan ska skickas på sådant vis att den är spårbar.


Retur vid reklamation

Om det gäller en reklamation på grund av skadad vara eller att vi skickat fel vara så kontakta order@hemtrevnad.se. 

Vi löser inte ut försändelser som inte följt våra returneringsanvisningar enligt ovan. Vi löser inte heller ut returer som ej är fullt frankerade.

Ej utlösta paket som skickat tillbaka till oss, återbetalas ej fraktkostnaderna.


Garantier

Du som kund i webshopen har självklart samma garantier som om du handlar i butiken. Vi följer de regler som omfattas av Konsumentlagen i Sverige. För mer information vänligen besök:  www.konsumentverket.se


Reservationer & Force Majeure

Hemtrevnad reserverar sig för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från sina leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför Hemtrevnads kontroll. 
Skulle oförutsedda händelser som ligger utanför Hemtrevnads kontroll inträffa (exempelvis krig, naturkatastrofer, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut och andra jämförbara händelser) och dessa händelser gör att Hemtrevnad inte kan hålla sitt avtal till dig som kund, befrias Hemtrevnad från detta p.g.a. ovanstående anledningar. 

För vidare information vänligen kontakta Hemtrevnad, order@hemtrevnad.se

Postadress:
Hemtrevnad
Sparkstigen 27
931 51 Skellefteå
070-664 22 81

SE19770315868801
Godkänd för F-skatt
Företagets säte: Skellefteå